Επικοινωνήστε μαζί μου είτε με email στο info @ geotrhepsis.com , είτε τηλεφωνικά στα 213 0466 040 και 698 7272 143 και θα ορίσουμε την online συνεδρία μας σε ημέρα και ώρα που σας εξυπηρετεί!

Μην περιμένετε την ιδανική στιγμή που θα έχετε περισσότερο χρόνο ή θα βρίσκεστε στην Αθήνα! Οι συνεδρίες από απόσταση είναι εξίσου αποτελεσματικές με τις συνεδρίες στο χώρο του γραφείου. Την υπηρεσία της εξ αποστάσεως διατροφικής υποστήριξης επιλέγουν ήδη άτομα από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η online συνεδρία δεν υστερεί ποιοτικά, αφού τα στάδια που ακολουθούνται στους δύο τρόπους διεξαγωγής των συνεδριών είναι ίδια, με εξαίρεση τη μέτρηση ανάλυσης σύστασης σώματος, που όμως δεν αποτελεί το μοναδικό μέσο αξιολόγησης της προόδου σας. Φυσικά, είναι ένα από τα βασικότερα και πιο χρήσιμα εργαλεία ελέγχου στα χέρια του διαιτολόγου, γι’ αυτό στο γραφείο θα βρείτε τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό που εγγυάται την ακρίβεια των αποτελεσμάτων, όμως μαζί θα μάθουμε εναλλακτικούς τρόπους – μετρήσεις που θα σας δώσουν τις αριθμητικές ή μη απαντήσεις που ζητάτε!

Φροντίστε να έχετε:

  • Οικιακή ζυγαριά
  • Μεζούρα
  • Email (για να λάβετε το υλικό σας!)

Η συνεδρία μπορεί να γίνει είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας που προτιμάται (viber, messenger, skype).

Οι online συνεδρίες πραγματοποιούνται ανά 2 εβδομάδες. Κατά περίπτωση, η συχνότητα των συνεδριών μπορεί να είναι πιο συχνή ή πιο αραιή.